Najväčšie puzzle na svete v roku 2017

Potvrdené Guinnessovou knihou rekordov: "Nezabudnuteľné Disney okamihy" od firmy Ravensburger sú najväčšie puzzle na svete. Tieto komerčne dostupné puzzle s viac ako 40 000 dielikmi sú najväčšie a to ako v počte dielikov tak aj veľkosťou povrchu.

Puzzle 40320 Nezabudnuteľné Disney okamihy

Ďalšie zaujímavé skutočnosti:

  • Počet dielikov: 40320
  • Rozmery: 6,8 m x 1,9 m
  • Veľkosť: cca 13m2
  • Hmotnosť: 20kg
  • Odhadovaná doba skladania: 600 hodín

Video

Pozrite si exkluzívne video kde môžete nahliadnuť do procesu výroby týchto nádherných puzzle. Môžete vidieť celý proces od prvotného nápadu až po hotové puzzle.

Motív

Puzzle zobrazujú kľúčové scény z najpopulárnejších Disney filmov všetkých čias a vezmu vás na malú cestu dobrodružstvom od Snehulienky a sedem trpaslíkov z roku 1937 až po The Lion King z roku 1994. Pri bližšom pohľade zistíte, že na každom obrázku sa ukrýva Mickey Mouse.

Disney® Collector Edition

Jednotlivé motívy z tohto veľkého obrázka sú k dispozícii aj v 1000 dielikových puzzle. Momentálne existuje päť jednotlivých motívov puzzle vo formáte 1000 dielikov ako "Disney zberateľské edície".

Snehulienka a sedem trpaslíkov, Bambi a Popoluška - klasické Disney rozprávky nie len že rozbúšia srdiečka malých detí ale aj vyvolávajú nostalgické spomienky u dospelých, ktorí sa ocitnú späť vo svojom detstve.